Перед виробництвом борошна насіння рижію попередньо знежирюють. Борошно виходить з приємним свіжим запахом, трохи гіркуватим смаком, бежево-коричневим відтінком. Має численні цілющі властивості; особливо корисне для людей з цукровим діабетом або захворюваннями ШКТ.
Борошно рижію використовується найчастіше в якості згущувача та трохи у випічці, особливо для приготування хліба і хрустких хлібців.
Добре доповнює смак салатів, супів, мюслі, котлет і паніровки. Поєднується з цибулею, горіхами, часником, грибами.
Коржі з додаванням рижієвого борошна підійдуть для тих, хто дотримується дієтичного харчування та хоче оздоровити організм. Готуються всього з 5 інгредієнтів, є більш корисною заміною хліба, добре зберігаються і поєднуються з різними добавками.
Основні | |
---|---|
Виробник | Екоорганік |
Країна виробник | Україна |
Культура | Жито |
Ґатунок | Цільнозернові |
- Ціна: 35 ₴