Ячмінне борошно містить набагато більше клітковини, ніж борошно другої злаки, тому її часто включають в раціон люди, які страждають на проблеми з травленням. Поряд із клітковиною ячмінне борошно у своєму складі містить: вітаміни В1, В2 та РР, а також необхідні організму калій, кальцій, магній, залізо, фосфор та натрій.
Ячмінне борошно практично не має смаку і запаху, воно сірого кольору, іноді з домішкою висівок, що робить її тільки кориснішою.
Корисні властивості:
- Поліпшення контролю цукру в крові, зниження інсулінорезистентності. Сприяння зниженню ваги, нормалізація обміну речовин.
- Зниження кислотності шлунка. Запобігання каменеутворенню в жовчному міхурі.
- Чищення від токсинів, радіонуклідів, вільних радикалів. Допомога при захворюваннях сечовивідних шляхів.
- усунення стресів, дратівливості. Поліпшення концентрації, стимулювання мозкової активності.
Основні | |
---|---|
Виробник | Сто пудів |
Країна виробник | Україна |
Культура | Ячмінь |
- Ціна: 25 ₴