Нітритна сіль є ідеальною альтернативою харчовій селітрі або ж звичайній солі, оскільки вона дозволяє уникнути проблеми передозування. З вмістом нітриту натрію всього лише 0,6%, ця сіль абсолютно безпечна.
Дозування: нітритну сіль додають 25 гр/1 кг фаршу або цільного м'яса при сировялені продукту та, якщо робити варену, варенокопчену, копчену та інші види ковбас беруть 10 гр нітритної солі та 10 гр звичайної солі на 1 кг фаршу (або цільного куска м'яса).
Переваги використання нашої нітритної солі очевидні:
Кращий колір: Навіть після термічної обробки продукція залишається красиво червонувато-рожевою.
Смачніше харчування: Смакові якості покращуються, стаючи більш насиченими і виразними.
Довший термін зберігання: Ви можете насолоджуватися свіжістю продуктів тривалий час.
Безпека від мікроорганізмів: Нітрит натрію допомагає позбутися від небезпечних мікроорганізмів, включаючи бактерії ботулізму.
- Ціна: 45 ₴